Skip survey header

Inschrijving Heulebeekfora

Van ideeën naar oplossingen en engagement op de Heulebeekfora

Tijdens de stakeholdersfora of 'Heulebeekfora' gaan we in gesprek met een brede en diverse groep ‘stakeholders’: voor dit project zijn dat alle mensen die op een of andere manier betrokken zijn bij de overstromings- en droogteproblematiek in hun gemeente zoals inwoners, verenigingen, bedrijven, politici, landbouwers, scholen….

De stakeholdersfora starten telkens met een stevige brok informatie. Volgende items komen aan bod: de lokale overstromingskaarten, waterinfo.be, individuele maatregelen en informatie over het traject zelf.

Vervolgens gaan de deelnemers in gesprek met elkaar over wat ze belangrijk vinden als het over het verminderen van overstromingen of droogte en de risico’s ervan gaat. Op die manier kwamen ze tot een gedeeld toekomstbeeld.

Op basis van dit toekomstbeeld, gaat men aan de slag met het formuleren van ideeën om dit toekomstbeeld concreet te realiseren.

Sowieso een boeiende en leerrijke avond!

Wil je deelnemen?
Fijn! Je vult op de volgende pagina het formulier in en wij contacteren je met alle praktische info.

1. Wil jij meewerken aan één van de Heulebeekfora?

De Heulebeekfora gaan door op de volgende data om 20u (onthaal vanaf 19u30):
  • Maandag 2 maart - Kortrijk en Kuurne in OC de Vonke (Lagaeplein 24, Kortrijk) - AFGESLOTEN
  • Woensdag 4 maart - Moorslede en Zonnebeke in De Linie (Iepersestraat 52b, Moorslede) - AFGESLOTEN
  • Maandag 23 maart - Wevelgem en Ledegem in OC De Stekke te Moorsele (Sint-Maartensplein 12, Wevelgem)
Omwille van het coronavirus hebben alle betrokken partijen beslist om de bijeenkomst in Wevelgem van 23 maart uit te stellen tot na de Paasvakantie. Van zodra we een nieuwe datum hebben, zullen we die meteen communiceren. U kan zich hieronder wel nog inschrijven, we contacteren u dan later met meer informatie over de nieuwe datum. *This question is required.