Skip survey header

KijkopKortenberg

Intro

Beste inwoner van of ondernemer in Kortenberg,

Mogen wij enkele minuten van je tijd vragen om deze enquête over Kortenberg in te vullen?

Op 1 januari 2019 zijn we van start gegaan met een nieuwe bestuursploeg. Dit jaar smeden we plannen voor de periode tot en met 2025. We willen graag alle inwoners van Kortenberg en andere belanghebbenden betrekken bij #KijkopKortenberg. Dit doen we onder meer via deze enquête.

In de enquête wordt er gepeild naar wat volgens jou, als inwoner van of ondernemer in Kortenberg, de troeven zijn van de gemeente en wat er volgens jou beter kan. Jouw mening is belangrijk en je antwoorden zullen helpen om beslissingen te nemen over Kortenberg. Het invullen van de enquête neemt ongeveer 10 minuten van je tijd in beslag. Om te mogen deelnemen moet je minimaal 16 jaar oud zijn.

De online enquête blijft beschikbaar tot en met 8 september. Vul je liever een papieren enquête in? Haal dan je papieren enquêteformulier op aan een van de balies in het Administratief Centrum of in een van de gemeentelijke ontmoetingscentra*. Kan je je moeilijk verplaatsen? Vraag dan via 02 755 30 70 of via info@kortenberg.be een papieren exemplaar op.

Deze enquête gaat uit van de gemeente Kortenberg en wordt anoniem verwerkt door het onderzoeksbureau Indiville. Bij vragen of opmerkingen over deze enquête kan je terecht bij Indiville: Jo Steyaert via jo@indiville.be of Jurgen Minnebo via jurgen@indiville.be

Wil je kans maken op één van de 20 Kortenbergse Cadeaubonnen (ter waarde van 10 euro) die je kan besteden bij Kortenbergse handelaars, laat dan zeker je contactgegevens achter na het invullen van deze enquête. Je contactgegevens worden in geen geval samen met je antwoorden verwerkt of bewaard.

We hopen dat ook jij laat horen wat je belangrijk vindt voor Kortenberg. Alvast bedankt voor je medewerking!

Alexandra Thienpont
Burgemeester*Gemeentelijke ontmoetingscentra:
  • OC De Zolder, Kwerpsebaan 251, 3071 Erps-Kwerps
  • OC Oud Gemeentehuis, Gemeentehuisstraat 11, 3078 Everberg
  • OC Berkenhof, Beekstraat 25, 3070 Kortenberg
  • OC Atrium, Dorpsstraat 177, 3078 Meerbeek