Skip survey header

PlanVoorPelt

Inwoner/ondernemer/schoolgaand in Pelt

Wat is jouw Plan voor Pelt?

Beste Peltenaar

We maken plannen voor de toekomst en willen graag jouw mening kennen.

Op 1 januari 2019 zijn we van start gegaan met een nieuwe gemeente én is er een nieuwe bestuursploeg aan de slag gegaan. Dit jaar smeden we plannen voor de periode tot en met 2025. We willen graag alle Peltenaren betrekken bij dit Plan voor Pelt. Dit doen we onder meer via deze enquête.

In de enquête peilen we naar wat volgens jou de troeven zijn van onze gemeente en wat er volgens jou beter kan. Jouw mening is belangrijk en je antwoorden zullen helpen om beslissingen te nemen over het Plan voor Pelt. Het invullen van de enquête neemt ongeveer 10 minuten van je tijd in beslag.

Je kan de online enquête invullen tot en met zondag 19 mei. Vul je de enquête op papier in, dan kan je deze tot en met donderdag 16 mei afgeven aan de balies van de twee gemeentehuizen (Oude Markt 2 en Kerkplein 1).


Wil je kans maken op één van de 20 verrassingsbonnen (ter waarde van 10 euro) die je kan besteden bij Peltse handelaars, laat dan zeker je contactgegevens achter op het einde van deze enquête.

We hopen dat ook jij laat horen wat je belangrijk vindt voor Pelt. Alvast bedankt voor je medewerking!

Frank Smeets
Burgemeester gemeente Pelt

Deze enquête gaat uit van de gemeente Pelt en wordt anoniem verwerkt door het onderzoeksbureau Indiville. Bij vragen of opmerkingen over deze enquête kan je terecht bij Indiville: Jo Steyaert via jo@indiville.be of Jurgen Minnebo via jurgen@indiville.be