Skip survey header

Onderzoek Indiville

Phishing Doe jij tijdens deze quarantaine-periode meer aankopen of bankzaken online? Heb je dan het gevoel dat jij veilig handelt? En voel je je gerust bij de werking van online banking en winkels? Voor Febelfin doet Indiville in samenwerking met Bpact een kort onderzoek hierover.

Help mee aan een veiligere online wereld en ontdek welk online risicoprofiel jij hebt.

“Wie is Wie” in dit onderzoek?

Als vertegenwoordiger van de financiële sector verbindt Febelfin de 11 miljoen Belgen met de banken. Febelfin ondersteunt de banken met informatie, duiding en advies zodat zij jou elke dag de best mogelijke dienstverlening kunnen bieden. Febelfin is de opdrachtgever van dit onderzoek en staat in voor de sensibilisering en vervolgacties rond de bevindingen uit dit onderzoek.

Indiville is een collectief voor onderzoek en advies over maatschappij, politiek en media. Indiville staat in voor verwerken en rapporteren van de resultaten.

Bpact is een online panel met focus op maatschappelijk relevant onderzoek. Bpact staat in voor het beheer van de antwoorden alsook voor het bevragen van een representatief staal van de bevolking via het Bpact impact panel.